Oversættelser fra dansk, engelsk og norsk til fransk

Freelance oversætter på fuldtid siden 2002, jeg underviste også dansk på gymnasiet fra 2003 til 2005. Jeg er fransk statsborger og fransk er mit modersmål. Du er velkommen til at kigge på mit CV for mere info om min baggrund.

Specialområder

EU, industri (manualer, datablade, m. m.), miljø og bæredygtig udvikling, elektronisk udstyr og hvidevarer, marketing, turisme, film (oversættelse og korrektur af undertekst), musik (liner notes, presskits).

Seneste projekter

Vindmølle vedligeholdelse og transport manualer, lysstyring manual, online børse manual, oversættelse og korrektur af DVD undertekst, forskellige juridiske tekster (skilsmisse, samværsret, forældremyndighed), DVD og MP3 afspiller manualer, katalog og erhvervskorrespondance for en roseforædler, kataloger til levnedsmiddelindustrien m. m.

Hardware og software

Jeg prøver at arbejde med fri software (GNU/Linux Ubuntu, OpenOffice.org, OmegaT) så meget som muligt, men jeg kan også bruge den mest kendte propritære software (Windows XP SP2, MS Office 2003, Adobe Acrobat 8), hvormed jeg kan behandle næsten alle tekst formater (.doc, .odt, .pdf, .rtf, etc.).

Er du interesseret i at vide mere, må du gerne skrive til mig. Du kan også kigge på min ProZ profil for at se om jeg er til rådighed p.t.

Diplomer

MA i dansk, 2002.
BA i norsk, 2003.

Kontakt

Tel. : +33 (0) 231 37 45 60
E-mail : jhaushalter (at) free.fr
eller jerome.haushalter (at) gmail.com

Adresse

Jérôme Haushalter
5 rue de la fontaine
F-14440 Douvres-la-délivrande

SIRET 443 591 086 00022

Links